Cégünk a Napos-Agro Kft. 16 éve foglalkozik mezőgazdasági kötöző- és csomagolóanyagok forgalmazásával. Ez idő alatt sokféle árucikkel bővült kínálatunk az eredeti kiindulóponthoz képest. Igyekszünk a vásárlói igényeknek megfelelően alakítani termékválasztékunkat, így már nem csak a mezőgazdasági vállalkozóknak szánt, hanem a háztartások mindennapi igényeihez igazodó árucikkek is megtalálhatóak termékpalettánkban. Gyors, rugalmas kiszolgálással és kedvező árakkal várjuk régi- és új vásárlóinkat, hétköznapokon (hétfő - péntek) 7:30 - 16:00-ig, szombaton 8:00 - 12:00-ig

Szeged, Negyvennyolcas u. 24 alatt található üzletünk:

Szeged-Kiskundorozsmán a Templom és a Nagybani Zöldségpiac közötti utcában, Szeged belvárosától autóval 10, az M5-ös autópálya lehajtójától 5 percre, illetve a 36-os és 75-ös Szeged - Kiskundorozsma helyijáratú autóbusz megállójától 10 lépésnyi távolságra található.

Makó, Teleki László u. 2. alatt található üzletünk:

Makó belvárosában a méltán híres Hagymatikum-fürdő szomszédságában a volt Sörgyár udvarában, a régi Rendőrség épülete mellett, az M43-as autópálya lehajtójától autóval 5, illetve a makói buszpályaudvartól gyalogosan szintén 5 percnyi távolságra található.